- Mbjellje e Flokut me Metoden FUE
- Depilim laser me Diode Lazer 808 NM
- Epilasion
- Filling
- Mezotherapi
- Trajtim per dobesim
- Beauty System Multipolar Radiofrekuence
- Mirembajtja e lekures
- Masazhet
   
Depilim laser me Diode Lazer 808 NM
Makineria e depilimit me diode laser 808NM perdor nje semikonduktor laser me nje gjeresi pulsimi 808nm,e cila mund te penetroje rrenjen e qimes shume efektivisht. Duke perdorur teorine e absorbimit te drites selektive, laseri absorbohet nga melamina , dhe duke bere nxehjen e qimes dhe te rrenjes deri ne shkaterrimin e saj.

Ky sistem me nje teknologji speciale ngrohjeje, ngroh lekuren duke e mbrojtur ate nga djegja per te arritur keshtu nje trajtim te sigurte dhe konfort. Me ane te kesaj metode te depilimit laser, realizohet perfundimisht heqja e qimeve te padeshiruara te cdo pjese te trupit.

 

 

Trajtim dobesimi me Kavitacion
Trajtimi i rrudhave per fytyren dhe trupin me terapine RadioFrekuence
Trajtim I lekures me Maske Kolagjeni
Paketat e depilimit Laser
Paketa e kujdesit per fytyren: Maske kolagjeni+kujdesi i lekures+ Radio frekuenca 
Sante Plus Estetike...
 
Rruga Sami Frasheri kompleksi NOBIS kt II Tirane / ALBANIA
Tel: 00 355 4 243 10 16 - +355 68 9028500
E - Posta  info@santeplus.com.tr